Aerial Hammock

Hammock Level 1
Treeningule ootame alg- ja kesktaseme õpilasi. Algajate treeningul teeme tutvust hammockiga ehk õhulõtkuga ning omandame vajalikud baaselemendid kangal. Juba esimesel treeningul saad proovida kauneid asendeid maa ja taeva vahel. See tund sobib sulle, kui sa pole varem õhuakrobaatikaga kokku puutunud.

Hammock Level 2
Sellele treeningule ootame kesktaseme ja edasijõudnud taseme õpilasi. See tund on Sulle, kui soovid oma oskused  kõrgemale tasemele viia.  Edasijõudnute grupis tegeleme keerulisemate trikkide omandamisega ning arendame käte jõudu, et püsida hammockil ainult ülakeha ja käte jõul. Treeningutel õpime hammockil invertima, teeme erinevaid droppe ning tutvume ka keerleva hammockiga. Põnevusest ja väljakutsetest sellel treeningul kindlasti puudu ei jää. Kui sa ei ole kindel, kas see grupp on sinu tasemele sobiv, küsi treenerilt – ta oskab sind kindlasti aidata.

Mis on aerial hammock?
Aerial Hammock on treeningstiil, mis pärineb, nagu ka aerial hoop, tsirkusest – ainult et rõnga asemel kasutatakse rippuvat kangast.
Fookus on jõu ja painduvuse arendamisel. Tundides tugevdatakse ülakeha, õlgu, käsi, selja- ja kõhulihaseid ning õpitakse mitmesuguseid akrobaatilisi elemente ja poose.

Mida selga panna?
Hammocki treeningul kanna pikki, keha katvaid liibuvaid riideid.