Aerial Hoop

HOOP LVL 1
Esimest korda õhurõnga katsetajaid ootame Aerial Hoop Level 1 treeningutesse. Nendes tundides keskendume jõu ja painduvuse arendamisele, ohutult rõnga peale ja sealt maha saamisele ning baas- ja kesktaseme raskusega õhuakrobaatika elementidele.

HOOP LVL 2
Kui oled õhurõngaga juba tuttav, rõnga peale ja sealt maha saamine ei valmista probleem ning soovid pisut suuremaid väljakutseid, siis ootame sind kesktaseme ja edasijõudnute treeningutesse. Tundides lihvime invertimise ja lõuatõmbeoskusi, kordame kesktaseme elemente ning tantsukavadele lisanduvad ka keerulisemad edasijõudnutele mõeldud trikid.

Mis on aerial hoop?
Õhurõngas ehk aerial hoop (tuntud ka kui lyra, aerial ring ja cerceau) on hularõngale sarnanev terasest või alumiiniumist rõngas, mida kasutatakse õhku riputatult tantsimiseks ja akrobaatiliste trikkide sooritamiseks.
Ilmselt on igaühele aerial hoop tuttav tsirkuseetendustest, kus õhuakrobaadid kasutavad seda oma etteastetes õhutrikkide esitamiseks. Kuigi õhurõnga ajalugu on juba sajandeid vana, sai see tänapäevases mõistes populaarseks just tänu Cirque du Soleil showdele 2000. aastate keskpaiku.

Eelkõige on õhurõngas lõbus ning viib su mõtted igapäevarutiinist täiesti eemale. Õhutants aitab sul avastada oma võimeid, millest sa suure tõenäosusega isegi teadlik ei olnud. Samal ajal arenevad tohutult jõud, vastupidavus, painduvus, tasakaal, graatsilisus ning tantsulised oskused.

Mida selga panna?
Võta kaasa võimalikult kattev ja liibuv treeningriietus. Kattev, sest rõngas võib paljale nahale üsna armutu olla, ja liibuv, kuna lohvakad riided kipuvad rõnga ja keha vahele takerduma. Treeningvarustuse hulka võiks kuuluda ka pikema säärega sokid, joogipudel ning pisike käterätik võimlemismati puhastamiseks.